Automatisering op maat

Voor bedrijven als Bilfinger zijn wij al jaren de vertrouwde partner op het gebied van automatisering. Wij werken samen aan slimme oplossingen voor de uitdagingen van deze bedrijven.

Bilfinger: “Inforing is al geruime tijd onze partner op het gebied van automatisering. Feilloos weten zij de vertaling te maken van onze wensen naar concrete technische oplossingen waarmee wij een verregaande automatisering van onze processen kunnen behalen”

Klant portaal

Mijn Carglass

Voor Carglass hebben we de "mijn Carglass" omgeving gemaakt - hier kan men afspraken voor schade en ruit-vervanging maken en verzetten.

Webshop

Van Gorp Webshop

Voor deze grote muziekwinkel hebben we een uitgebreide webshop gemaakt met meer dan 11000 producten en deze gekoppeld aan het bestaande voorraadsysteem.

Applicatie

SecureDocs

Veilig en Simpel bestanden uitwisselen met uw klanten en relaties. Dat is precies wat u op eenvoudige wijze kunt doen met het SecureDocs platform.

Maatwerk Software voor handscanners

Maatwerk Software voor handscanners

Voor oplossingen op gebied van handheld applicaties bent u bij Inforing aan het juiste adres.

Mobiele App

BTE mobiele app

Voor BTE groep ontwikkelden we een iOS en Android app

Applicatie

NovaNews

Novanews is een complete software oplossing om zelf nieuwsbrieven te kunnen maken en verzenden.

Korte lijntjes

Natuurlijk heeft u één vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf, maar u kunt ook altijd onze andere korte lijntjes gebruiken. Even een belletje of een mailtje en we gaan voor u aan de slag.