Maatwerk Software voor handscanners

Voor oplossingen op gebied van handheld applicaties bent u bij Inforing aan het juiste adres. Mobiele terminals kunnen in tegenstelling tot mobiele telefoons vaker worden blootgesteld aan stof en water, en kunnen door de robuustere bouw in algemene zin beter tegen een stootje. Hierdoor zijn deze apparaten in de praktijk beter in te zetten in dynamische omgevingen. Het is ook niet voor niets dat pakketbezorgers in weer en wind met dergelijke terminals werken.
De applicaties die op deze mobiele terminals draaien, zijn vaak ook professioneler van aard dan de normale mobiele apps en zijn vaak toegespitst op het scannen van barcodes, weergeven en/of vastleggen van informatie op locatie en het al dan niet bevestigen hiervan met een foto en/of iemands handtekening.

Door een mobiele terminal te voorzien van slimme software kan dit de brug slaan tussen de medewerker die zich op de werkvloer of op locatie bevindt, en de informatiestroom welke reeds in uw onderneming aanwezig is. De mobiele terminal kan in principe een directe koppeling krijgen met elke andere gegevensbron in uw bedrijfsproces. Zo is het o.a. mogelijk vanuit de mobiele terminal barcodes te laten genereren welke op een fysiek andere locatie automatisch uit de printer rollen of foto’s te maken welke automatisch worden verzonden naar een incident management tool.

Applicatie

NovaNews

Novanews is een complete software oplossing om zelf nieuwsbrieven te kunnen maken en verzenden.

Klant portaal

Mijn Carglass

Voor Carglass hebben we de "mijn Carglass" omgeving gemaakt - hier kan men afspraken voor schade en ruit-vervanging maken en verzetten.

Applicatie

SecureDocs

Veilig en Simpel bestanden uitwisselen met uw klanten en relaties. Dat is precies wat u op eenvoudige wijze kunt doen met het SecureDocs platform.

Mobiele App

BTE mobiele app

Voor BTE groep ontwikkelden we een iOS en Android app

Webshop

Van Gorp Webshop

Voor deze grote muziekwinkel hebben we een uitgebreide webshop gemaakt met meer dan 11000 producten en deze gekoppeld aan het bestaande voorraadsysteem.

Automatiseren op maat

Automatisering op maat

Voor bedrijven als Bilfinger zijn wij al jaren de vaste partner op het gebied van automatisering

Korte lijntjes

Natuurlijk heeft u één vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf, maar u kunt ook altijd onze andere korte lijntjes gebruiken. Even een belletje of een mailtje en we gaan voor u aan de slag.