mark

Wij laten ons graag uitdagen

Onze beste troef is het maatwerk dat wij leveren. Door onze kennis en ervaring kunnen we gebruik maken van een uitgebreide waaier aan technieken en programmeertalen. Koppelingen tussen bestaande systemen? Wij laten ons graag uitdagen. En komen met een werkbare, stabiele en veilige oplossing die naadloos aansluit op uw wensen en uw bedrijfsprocessen.

We werken met alle plezier samen met uw eigen partners aan uw uitstraling en vindbaarheid. Of we vinden een passende match voor u met een designbureau of een online marketingbureau.

Denken mee in oplossingen

Wij denken mee om uw probleem op te lossen met maatwerk software. Voor de meest uitdagende problemen hebben wij oplossingen bedacht!

 
 
 
 
 
 
 
 

Wij passen ons aan

Uw proces kan heilig zijn. Daarom maken wij onze software zo dat hij in uw proces past! Dit voorkomt grote interne veranderingen in procedures.

 
 
 

Betaalbaar

Maatwerk hoeft niet per definitie veel geld te kosten. Veel van onze oplossingen verdienen zichzelf binnen aanzienlijk korte termijn terug.

 
 
 
 

Plezier

Wij werken met enthousiaste, positieve en gedreven mensen. Dit ziet u terug in onze werkwijze en omgang met onze klanten.

 
 
 
 

Wat wij zoal doen

Mobiele App

BTE mobiele app

Voor BTE groep ontwikkelden we een iOS en Android app

Webshop

Van Gorp Webshop

Voor deze grote muziekwinkel hebben we een uitgebreide webshop gemaakt met meer dan 11000 producten en deze gekoppeld aan het bestaande voorraadsysteem.

Automatiseren op maat

Automatisering op maat

Voor bedrijven als Bilfinger zijn wij al jaren de vaste partner op het gebied van automatisering

Klant portaal

Mijn Carglass

Voor Carglass hebben we de "mijn Carglass" omgeving gemaakt - hier kan men afspraken voor schade en ruit-vervanging maken en verzetten.

Maatwerk Software voor handscanners

Maatwerk Software voor handscanners

Voor oplossingen op gebied van handheld applicaties bent u bij Inforing aan het juiste adres.

Applicatie

SecureDocs

Veilig en Simpel bestanden uitwisselen met uw klanten en relaties. Dat is precies wat u op eenvoudige wijze kunt doen met het SecureDocs platform.

Eigen platform

Wij bieden private cloud oplossingen via ons eigen platform. Dit betekent complete controle in een afgeschermde omgeving 100% gehost op Nederlandse bodem.

Opdrachtgevers

 
 

Korte lijntjes

Natuurlijk heeft u één vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf, maar u kunt ook altijd onze andere korte lijntjes gebruiken. Even een belletje of een mailtje en we gaan voor u aan de slag.

Werkwijze

Onze werkwijze is transparant, in duidelijke stappen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.