veiligheid

Data is per definitie gevoelig en dient volgens de hoogste normering beveiligd te worden. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd en is onze software - en daarmee uw applicatie en uw data - in goede handen.

Bescherming van gegevens

Veiligheid is een rode draad in al onze activiteiten. Een online applicatie zoals RIS wordt via internet gebruikt, wat om een solide beveiliging vraagt.

De Autoriteit Persoonsgegevens waakt over onze persoonsgegevens. Zij heeft voor online applicaties een uitgebreide set met richtsnoeren voor beveiliging van gegevens en privacywaarborging uitgebracht. De minimale eisen voor beveiliging zijn afhankelijk van het soort gegevens. Voor ‘bijzondere persoonsgegevens’, zoals gegevens rondom het inkomen, gelden zwaardere eisen dan bij basale persoonsgegevens.

Inforing is ISO27001 gecertificeerd

We voldoen uiteraard volledig aan deze eisen. Inforing is ISO27001 gecertificeerd, de ISO-norm voor informatiebeveiliging. Daarmee is ook voor u helder dat wij serieuze aandacht besteden aan privacy, informatiebeveiliging, continuïteit en beschikbaarheid.

Onze laatste audit is in mei 2020 met uitstekend resultaat uitgevoerd.

Werkwijze

Onze werkwijze is transparant, in duidelijke stappen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Korte lijntjes

Natuurlijk heeft u één vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf, maar u kunt ook altijd onze andere korte lijntjes gebruiken. Even een belletje of een mailtje en we gaan voor u aan de slag.